Klimatizacija brodova

U ponudi su razni modeli i sustavi za kvalitetnu klimatizaciju brodskog prostora
 
Kompaktni klima sustavi
 
najbolji izbor za jahte do 12 m. Sve komponente klima uređaja ugrađene su u jednu kompaktnu cjelinu i na postolju, te ih je moguće ugraditi u bilo kojem prostoru plovila (npr. ispod kreveta, u kuhinji, unutar ormara itd). Nudimo uređaje s grijanjem i hlađenjem.
 
Split klima sustavi
 
ugrađuju se u jahte do 24 m. Kompresorska jedinica s kondenzatorom i pumpom mora, ugrađena je u prostoru strojarnice ili pokraj pogonskog motora. Spojena je cijevima s unutarnjom ventilacijskom jedinicom koja je smještena u prostoru jahte. Uređaji također omogućuju grijanje i hlađenje ovisno o potrebi. Prednost ovih klima sustava u odnosu na kompaktne klima uređaje je u manjoj buci unutar prostora jahte, budući da je kompresor odvojen od ventilacijske jedinice klima sustava.  
 
CHILLER - modularni klima sustavi
 
najbolji odabir za veće jahte i brodove koji zahtijevaju veći kapacitet, funkcionalnu prilagodljivost i bolju iskoristivost energije. Chiller kao centralna jedinica, smještena u strojarnici, hladi ili grije vodu koja cirkulira izoliranim cijevima do ventilatorskih konvektora (fan-coila) u kabinama. Svaka kabina može imati neovisnu kontrolu temperature, a broj konvektora (fan-coila) u sustavu je neograničen. Povećanje kapaciteta centralne jedinice  ostvaruje se dodavanjem modularnih komponenti centralne jedinice.