O nama

KANJER d.o.o. posluje od 2000. godine za obavljanje poslova u projektiranju, izvođenju, rekonstrukciji i održavanju klimatizacijsko ventilacijskih sistema i instalacija te automatizacije upravljanja postrojenja. Osnivač vlasnik i direktor poduzeća je Marijan Kanjer ing.el.

U poduzeću su zaposleni mladi i ambiciozni, ali u struci provjereni djelatnici - inženjeri strojarstva, elektrotehnike, visokokvalificirani električari, monteri ventilacije i klimatizacije.
kombi

Sa značajnim kadrovima i iskustvom obavljamo poslove na području grijanja, hlađenja, ventilacije i klimatizacije, automatske regulacije te poslovima upravljanja i održavanja poslovnih objekata, održavanjima postrojenja i uređaja.

KANJER d.o.o. višegodišnji je ovlašteni zastupnik, distributer i serviser klimatizacijske opreme vrhunske kvalitete, renomirane japanske tvrtke MITSHUBISHI ELECTRIC u Primorsko-goranskoj županiji, te distributer i serviser japanske tvrtke TOSHIBA te HITACHI.
U obavljanju naše djelatnosti ozbiljni smo partneri, točni, brzi i kvalitetni.

Opremljeni smo suvremenim računalima, alatima, regulacijskim i mjernim instrumentima koja nam služe za bolja izvođenja projekata te sigurnija održavanja raznih postrojenja. Također smo opremljeni voznim parkom, te uhodanom i provjerenom komunikacijom. U radu biramo stalne i ozbiljne dobavljače i poslovne partnere. Oprema i materijali koje ugrađujemo ima potrebne ateste i certifikate koji garantiraju vrhunsku kvalitetu.

Na raspolaganju smo zadovoljiti sve vrste usluga poput inženjeringa, projektiranja, prodaje, montaže, upravljanja, održavanja i servisa te stojimo na raspolaganju za sve informacije i savjete vezane uz svoju djelatnost. Naše usluge održavanja postrojenja, sistema, te izvođenja cjelokupnih projekata koristile su neke od vodećih hrvatskih tvrtki. Zadovoljstvo nam je ako smo Vas uspjeli potaknuti na suradnju.